Wednesday, November 7, 2012

GRADUATION TIME

 assalamualaikum wbt.

nie pehal muka mat serak nie, nak mintak senduk agaknyer... hahaha
woaahahahehuhuhuii.... selama sebulan lebih aku menegangkan urat kaki, akhirnya baru harini dapat melunjurkan kaki, huhu... oowwwhhh, huuuuuu... tarik napas, hembussss... tarik napas, hembus kat opismate sebelah... dan tiba tiba kedengaran satu suara.. "aku sepak ko kang burn!!!"owwhaa owwwhaa, jangan sepak aku... tu aku baru hembus sket je, belom bagi flying kiss lagi... hak3... baik aku lari dulu sebelom dier sepak aku betol2... hahaha, larikkk..

dup.. dup.. dup.. ok, aku datang balek ke depan lappy nie... hummm, harini seperti yg dijanjikan dengan membe aku aritu.. aku akan menaip entry tentang hari konvo aritu, weee... ok, sila la layan gamba gamba kat bawah nie, spesial aku taip tok korang sumer!!!! hik2..




ok, nie gamba first.. diorang nie mmg suka men men ngan propp propp PROPPP!!! PROPPP!!! nie..




haaa... nie gamba second, ko nampak ape yang tudung biru tu buat kat belakang?? hoiiii!!!! mane lab coat, nie ape masok lab tak pakai lab coat nie... mentang mentang da habis belaja, hehhh!!!




ooooo.... men senget senget plak si pija nie



senyum seindah suria yang membawa cahaya,senyum la dari hati impian mu berseri
heiiiihooo... ak tak nak komen gamba nie bole tak?? maluuu laaa...auwww2... hekhek


haiii... saya ain... meh la lihat gigi saya yang putih bersuh ini..



saahhhh..... macam macam la pesen diorang nih... hahaha


pija cakap 'saya minum dua', yana sahut 'saya minum empat'... pastu shah plak jawab 'aku minum errrr.....' hahaha... diorang nie tengah beratur kat belakang lori susu yakult... punyer kelang kabut diorang nih memasing berebut nak susu, nie yg depan nie tetibe bawak whiteboard menjadah natang ape nie... tanda protess ke pe?? oooooo...lupe, arie memang tak minum susu.. hakhakhak, tp kat board tulis 'graduation day'... appeee nieee...



nie lagi sorang, da la curik whiteboard si arie.... pastu x pulang


taw taw je ade kat sini haaa....


syamieraaaaalalalalalala...... owhhh, sori beb gamba anda tak sempat den nak rotate, huhu... lu kasi rotate itu you punya kepala saja la... hikhik



she is the one... nak kawen daa,hueeee.... (T_T)



nab, cik nab, nabil.... errrrrrrr, tgk muka ngantok dengar ceramah perdana.. hekhek



owh, muka budak nie memang hensem dan owhsemm, hakhakhak... tapi dalam keowhseman budak nie, dier tak dapat gak hadiah... wuuuuuwwuuuuu, dak len dapat hadiah...hukhuk, xpela... banyak lagi hadiah len, ape de halll.... hikhik




ooooohhhhoooooo...... ohhhhooooooo....... ko tgk betapa unik nyer nama membe aku nie, hahaha...




azzziimmmm.... azzzimmmmm... owh, tak bole macam ohho laaa... hahahaha, nie pon unik gak.. org amek gamba kaki kat bawah, nie dier sorang je kaki kat atas... da macam kelawar wa cakap luu, hahahaha...




hahahahahahaha (gelak ajim)..............hehehehehehehhe (gelak pojan).............



nah.... amek korang tonggang terbalek sumer gambar, hakhakhak.... so... tahniah kepada sumer membe aku yang dah grad, yang belom grad tak pe, next year boleh grad... keep up bro, you can do it... dunia kerja memang tak sama dengan dunia belaja,huhu.. tapi apekan daya, aku takde cincin superman yang boleh turn back time macam kat citer smallville... huhu

akhir kata, selama 4 tahun kita bersama ingin aku ucapkan ribuan kemaafan kepada sumer kawan kawan ku... aku rasa tindakan aku yang dulu tu memang betol tak guna otak, huhu.. senang kata 'bodoh' je la... ya, mungkin aku tak berani nak cakap depan depan... kepada skunk n oho, wa betol mintak maap beb dulu wa suka terajang pintu time lu orang smoking... then kepada nik rohani, aku taw ko masih dendam kat aku... aku rasa memang aku yang salah sebab delete ko kt FB, wa mintak maap beb... then, de sape lagi ke yang aku rase de wat salah... boleh btaw beb...
at the end, lets have some reunion beb!!!!...


so, happy graduation my friends!!!!

5 comments:

Wan Zulqhairi said...

Tahniah :)

TheSilent said...

Eh, ade gmba aku lalalalala. haha. x sgke I. X rugi bkk blog ko ni. haha.

aziz! said...

nate beghuk x mntak maaf kt ak,
kn ak d wt slh cz slalu mmperkosa ko ktika d ats ktil mahupun mse on9,
ehahahak cik njep,.

BURN said...

Syamieralalala - hikhik, maseh2..

Jan - ko la yg mtk maap kat aku bengong.. Hahahak

haziq said...

baring ben.. baring.. ehehehehehe.. baring..